U bevindt zich hier: Ouders

Welkom op cbs Het Baken: DE school

waar je meetelt!

Het Baken is een zorgzame, Christelijke school waar iedereen welkom is! Wij vinden het belangrijk dat leerlingen, ouders en leerkrachten kunnen samenwerken in een plezierige, veilige omgeving. Respect voor ieder mens staat bij ons hoog in het vaandel. Je mag en kan op Het Baken zijn wie je bent!

Wij willen ervoor zorgen, dat uw kind met plezier naar school gaat en dat uw zoon/dochter ook echt iets “leert”. Dit leren is niet alleen gericht op kennis, maar ook op sociale vaardigheden en creativiteit.

Wij staan voor een prettige sfeer binnen de school. In een veilige omgeving komen kinderen tot ontwikkeling en leren.

Wij vinden het heel belangrijk, dat u bij onze school betrokken bent. De opvoeding van uw kind willen wij in gezamenlijkheid ondersteunen en uitvoeren.

Met “wij” bedoelen we: het team van Het Baken. Wij zijn enthousiast over onze school en over onze manier van werken. Daarin is een zekere rust en orde zichtbaar en merkbaar. Wij proberen ieder kind de aandacht en begeleiding te bieden, die hij of zij nodig heeft. Uw kind kan zich bij ons volop ontwikkelen.

Mocht u een keertje bij ons willen komen kijken dan bent u van harte welkom! U kunt een afspraak maken of gewoon binnenlopen.

Contactgegevens:

Telefoonnummer school: 0341 422 184