U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Fijne feestdagen!

Vrijdag 22 december 2017 - Het Bakenteam wenst u en jou hele fijne feestdagen en een gelukkig 2018 toe! ... Meer »

Kerstwandeling groot succes

Vrijdag 22 december 2017 - Afgelopen woensdagavond 20 december j.l. hebben veel leerlingen, ouders, buurtbewoners en andere geinteresseerden meeged... Meer »

Burgemeester op visite bij Het Baken

Vrijdag 22 december 2017 - Het Baken heeft op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag een impulsklas. Leerlingen van groep 5 t/m 8 kunnen hier na sch... Meer »

Sinterklaasfeest 2017

Donderdag 14 december 2017 -     We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest!. U kunt de foto's bekijken in ons fo... Meer »

Staking in het onderwijs

Donderdag 7 december 2017 - De onderwijsvakbonden vormen samen met de PO-Raad (de werkgeversorganisatie in het basisonderwijs) en POinactie (40.000 ... Meer »

"Winter" schilders aan het werk!

Vrijdag 27 oktober 2017 -   Het schoolgebouw aan het Vliepad wordt aan de binnenzijde opnieuw geschilderd door de VCO huisschilders Ben en... Meer »

Fijne herfstvakantie!

Vrijdag 13 oktober 2017 -       Het Bakenteam wenst iedereen een hele fijne, gezellige herfstvakantie toe!! ... Meer »

Kinderboekenweek op ludieke wijze geopend

Vrijdag 6 oktober 2017 - Woensdag 4 oktober j.l. hebben de leerkrachten van het Baken de Kinderboekenweek op ludieke wijze geopend. Het thema is ... Meer »

Groep 8 op bezoek bij de burgemeester

Vrijdag 15 september 2017 - Vandaag werd groep 8 verwacht op het vernieuwde gemeentehuis van Harderwijk m.b.t. de internationale dag van de democrat... Meer »

Ta Tuu Ta Tuu wie komt er aan?

Vrijdag 8 september 2017 - De groepen 1 en 2 werken de komende periode over de brandweer. Om het thema op ludieke wijze in te luiden, stond dinsdag... Meer »