U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

Het mysterie van de verdwenen pakjes opgelost

donderdag 29 november 2018 - 13:51:13 RSS

Vandaag hebben de kinderen in de klas een filmpje gekeken waarin duidelijk wordt dat de pakjes niet zijn gestolen, maar meegenomen door de pieten. Alles hoorde dus bij ons jaarlijkse Sinterklaasverhaal.

Hoe nu verder? De groepen 1 t/m 4 hebben vandaag een brief geschreven aan Sinterklaas om het aan hem voor te leggen. A.s. maandag 3 december krijgen zij een brief terug dat hij woensdag 5 december het samen met ons wil oplossen. Op woensdag 5 december zal alles opgelost worden tijdens de aankomst van Sinterklaas.

De groepen 5 t/m 8 is gevraagd om mee te spelen voor de onderbouw. We vragen u dit als ouders ook te doen. Hierdoor houden we het nog even levend voor alle kinderen. Hieronder kunt u het filmpje bekijken, dat is getoond aan de kinderen.