Wilt u graag kennis maken of uw kind aanmelden?

Dat vinden wij super leuk.

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS Het Baken? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Leuk kennis te maken

Wilt u graag nader kennismaken met CBS Het Baken? U kunt een afspraak maken met Moniek Zonneveld-Bosch, directeur van Het Baken 0341 – 422 184. U kunt ook een e-mail sturen: infobaken@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. Telefoon: 0341 – 422 184, e-mail: infobaken@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven en wendagen

Kiest u voor onze school? Vraag dan het aanmeldingsformulier aan bij de directeur van CBS Het Baken, Moniek Zonneveld-Bosch. U kunt haar het best bereiken per e-mail (infobaken@stichtingvco.nl) of telefonisch (0341 – 422 184).

Er zijn twee wenmomenten voor kinderen die in de loop van het schooljaar 4 jaar worden. Mocht u kind gelijk na de zomervakantie starten dan is er één wenmoment.

infobaken@stichtingvco.nl

Rondleiding / Gesprek aanvragen