U bevindt zich hier: Het Baken » Overblijfregeling

Overblijfregeling Het Baken

In de afgelopen maanden heeft de belastingdienst de overblijfregelingen op diverse scholen onderzocht. Aan de hand van de uitkomsten van dit onderzoek zijn er nieuwe regels opgesteld waar iedere school zich aan moet houden. Gelukkig gaat er voor onze school niet veel veranderen. De huidige overblijfouders zijn bereid om hun werkzaamheden (onder de nieuwe bepalingen) voort te zetten. Daar zijn wij heel erg blij mee want de kinderen en leerkrachten zijn zeer tevreden over de overblijfbegeleiding! Het enige wat aangepast gaat worden, is de betaling. Het contant (van een strippenkaart) betalen zal helaas niet meer mogelijk zijn.

Uw kind kan alleen overblijven als u van tevoren een strippenkaart hebt gekocht. De strippenkaart schaft u aan door een bankbetaling te doen op rekening NL18 RABO 0304 2775 76 t.n.v. Stichting tot steun scholen van VCO Harderwijk. Vermeldt u hierbij de naam van uw kind, de groep van uw kind en de kleur van de strippenkaart die u aan wil schaffen.

U kunt een keuze maken uit diverse soorten strippenkaarten. Hoe “groter” de strippenkaart, des te goedkoper het overblijven wordt. Gele kaart (5 x overblijven) €9,00, Oranje kaart (10 keer overblijven) €17,00, Groene kaart (20 keer overblijven) €32,00, Blauwe kaart (50 keer overblijven) €75,00

De strippenkaart blijft op school. Iedere keer als uw kind overblijft, wordt er een strip van uw kaart afgehaald. Als de kaart op is, krijgt u tijdig een email van de administratie. U kunt dan met een bankbetaling een nieuwe kaart aanschaffen. De strippenkaart blijft de gehele schoolperiode geldig.

Het is mogelijk om de “oude” strippenkaarten op te maken. U kunt echter niet meer contant betalen. Wij verzoeken u dringend om tijdig een nieuwe kaart aan te schaffen. De leerlingen kunnen alleen overblijven als er een geldige overblijfkaart op school aanwezig is.