U bevindt zich hier: Het Baken » Leerlingenraad

Leerlingenraad

Wij vinden het belangrijk dat kinderen kunnen meepraten over onderwerpen die hen zelf aangaan. Daarom hebben we een leerlingenraad. Deze bestaat uit leerlingen van de groepen 6 tot en met 8. Zij worden gekozen door hun medeleerlingen. Elke groep kiest twee leerlingen uit die deze groep vertegenwoordigt. Aan het begin van elk schooljaar kiezen de leerlingen een nieuwe leerlingenraad.

Leerlingenraad denkt na over schoolplein en schoolkrant

De leerlingenraad hebben in het schooljaar 2015/2016 onder meer meegedacht met de plannen voor vernieuwing van het schoolplein. Elke groep heeft hiervoor tips gegeven. Met resultaat, want op het schoolplein staan nu balwanden en een nieuw speeltoestel. De leerlingen van de leerlingenraad inventariseren momenteel de verbeterpunten voor schooljaar 2016-2017.