U bevindt zich hier: Groepen » 2018-2019 » Groep 4 » Nieuws uit onze groep

tadaaaa hier zijn ze dan de flamingo's van groep 4:)

Leerspelletjes

Tijdens de rekenlessen doen we altijd 1 spelletje. De ene keer moeten de kinderen springen naar het juiste getal en de andere keer moeten de kinderen het juiste getal 'meppen'. Erg leuk om thuis te doen:)

Super bedankt:)

Groepsopdracht iedereen hoort erbij

Vette neuzen!

mocht u zich afvragen waarom ze vandaag zulke vette neusjes hadden. We hebben een spel gedaan waarbij ze watjes van de ene kant naar de andere kant moesten brengen met.......hun neus!!

Gesprekjes voeren

In onze groep leren we hoe we goed gesprekjes kunnen voeren. Hoe luister je? Waarom is het handig om elkaar uit te laten praten? Ook hebben we gesprekken gehad over geld inzamelen voor goede doelen. Zoals voor de stichting Jarige job & de schoenendoosactie!

Samenwerken in de gymzaal:)

Overal kun je samenwerken.. ook in de gymzaal.
De kinderen konden verschillende opdrachten samen doen en konden elkaar goed helpen.

Jee de cursus spelletjes testen:)

Pietengym:D

5 dec. Sinterklaas op school:)