U bevindt zich hier: Groepen » 2018-2019 » Groep 2

Welkom op de pagina van groep 2

De hele week staat meester Remko met veel plezier voor de groep!

Voor vragen kunt u mij altijd mailen

Praktische mededelingen

* Mocht uw kind een keer meegaan met iemand anders, dan kunt u dit opschrijven op het kladblok achter op de kast. (Graag met datum)

* We knutselen graag iets moois voor jarige papa’s, mama’s, opa’s en oma’s u kunt de naam van uw kind invullen, met voor wie de knutsel gemaakt moet worden, op de lijsten naast de deur van het lokaal.

* Op woensdagochtend hebben we gym, u mag uw kind helpen met omkleden, daarna mag uw kind gelijk naar de speelzaal. Om 8.30 willen we graag starten met de gymles. Tassen met gymkleding liggen in de bakken onder het digibord.

* Op dinsdag en donderdag is er J.E.S. tijd de kinderen spelen bij de kleur pion van hun eigen groepje. Elke keer zal de pion wisselen en doen de kinderen iets anders.

* Vanaf de eerste  schoolweek loopt Juf Roxanne stage bij ons in de klas. Ze zal het gehele schooljaar op woensdag en donderdag aanwezig zijn (en soms een hele week). Juf Roxanne is 3e jaars Pabo-stagiaire en zal ook meerdere keren lessen verzorgen.

Uitjes/excursies

Zoals al eerder aangegeven in de mail hieronder de uitjes die het komende jaar gaan komen. Er zullen ongetwijfeld nog een aantal uitjes bijkomen. Hiervan stellen we u dan tijdig op de hoogte via de mail:

13 september Kick off in het Cultureel centrum 9.00 uur t/m 10.45 uur

9 oktober Voorstelling kikker kan niet slapen/drumworkshop 11.00 t/m 11.50 uur

28 november Pepernoten bakken

28 januari en 1 februari Opa’s, oma’s, vaders, moeders mogen komen voorlezen

12 april Koningsspelen

18 april Paaslunch

17 mei Schoolreisje

18 juni Kleuter1daagse

4 juli Zomerfeest

Bij "Nieuws uit de groep" (linkerkolom) kunt u leuke, gezellige informatie lezen en wat foto's bekijken van wat wij in onze klas allemaal beleven!

Bij "Verjaardagen" (linkerkolom) kunt u zien wie er in deze maand jarig is.

In het "Fotoalbum" (bovenbalk) kunt u mapjes vinden met meer foto's uit onze groep 2