U bevindt zich hier: Groepen » 2018-2019 » Groep 1

Welkom op de pagina van groep 1!

Maandag,dinsdag en woensdagmorgen staat juf Lida Pieper voor de groep

Donderdag en vrijdagmorgen juf Jowieke van Mourik

Uitjes

Voor aankomend schooljaar hebben we de bij ons bekende uitjes alvast op een rij gezet. Zo weet u precies wanneer we ouders nodig hebben en kunt u er rekening mee houden. Wanneer de tijden bij ons bekend zijn en wanneer er nog “nieuwe” uitjes bijkomen zullen we deze in een nieuw bericht vermelden.

28 september ........     Sportdag

15 oktober.........          Voorstelling Kikker kan niet slapen/drumworkshop van 9.00 t/m 9.50

30 novenber .......        Pepernoten bakken

28 januari en 1 februari....... Opa"s, oma"s, vaders en moeders mogen komen voorlezen in de klas

12 april ................       Koningsspelen

18 april ...............        Paaslunch

17 mei .............            Schoolreisje

18 juni .....                    Kleuter 1daagse

4 juli............                Zomerfeest

Bij "Nieuws uit de groep" (linkerkolom) kunt u leuke, gezellige informatie lezen en wat foto's bekijken van wat wij in onze klas allemaal beleven!

Bij "Verjaardagen" (linkerkolom) kunt u zien wie er in deze maand jarig is.

In het "Fotoalbum" (bovenbalk) kunt u mapjes vinden met meer foto's uit onze groep