U bevindt zich hier: Contact » Aanmelden

Wanneer uw kind aanmelden?

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS Het Baken? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Kennismaken

Wilt u graag nader kennismaken met CBS Het Baken? U kunt dagelijks een afspraak maken met Trudy van de Beek, directeur van Het Baken 0341 – 41 66 45. U kunt ook een e-mail sturen: info@cbshetbaken.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. Telefoon: 0341 - 41 66 45, e-mail: info@cbshetbaken.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven

Kiest u voor onze school? Vraag dan even het inschrijfformulier aan bij de directeur van CBS Het Baken, Trudy van de Beek. U kunt haar het best bereiken per e-mail (info@cbshetbaken.nl) of telefonisch (0341 - 41 66 45).

Wen-dagen

Voor het eerst naar school … een flinke stap. Vooral voor het kind zelf. En natuurlijk ook voor u als ouder(s). Daarvoor zijn er de wen-dagen. Zodra uw kind 3 jaar en 10 maanden is, kan het bij ons al vijf dagdelen (in overleg ’s ochtends of ’s middags) in de week wennen.