U bevindt zich hier: Contact » Aanmelden

Wanneer uw kind aanmelden?

Een school voor je kind kiezen? Dat doe je niet zomaar. Laat u daarom goed voorlichten. Wij bieden u de mogelijkheid om onze school te leren kennen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding door onze school. U kunt dan de sfeer proeven en uw vragen stellen. Besluit u op basis daarvan uw kind te laten inschrijven bij CBS Het Baken? Dan is uw zoon of dochter natuurlijk meer dan welkom. Eén tip: meldt uw kind tijdig aan. De meeste ouders doen dit zodra hun kind drie jaar is geworden.

Kennismaken

Wilt u graag nader kennismaken met CBS Het Baken? U kunt een afspraak maken met Moniek Zonneveld-Bosch, directeur van Het Baken 0341 – 422 184. U kunt ook een e-mail sturen: infobaken@stichtingvco.nl

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids. Klik hier voor de digitale versie. De papieren versie kunt u aanvragen bij onze school. Telefoon: 0341 - 422 184, e-mail: infobaken@stichtingvco.nl. Wij sturen u onze schoolgids dan toe.

Inschrijven

Kiest u voor onze school? Vraag dan het aanmeldingsformulier aan bij de directeur van CBS Het Baken, Moniek Zonneveld-Bosch. U kunt haar het best bereiken per e-mail (infobaken@stichtingvco.nl) of telefonisch (0341 - 422 184). Of klik hier voor het aanmeldingsformulier. 

Wendagen

Er zijn twee wenmomenten voor kinderen die in de loop van het schooljaar 4 worden. Deze wenmomenten worden in overleg met u op de maandag-, dinsdag- of donderdagmiddag gepland. Mocht u kind gelijk na de zomervakantie starten dan zijn er geen wenmomenten.